Workshop - novel sensors for harsh environments

På workshopen, som är en del av projektet IMPSEN (Impact of novel harsh environment sensing on future process control and automation) kommer representanter från processindustrin och forskargrupper mötas för att diskutera behov, nya teknologier, vilken påverkan de kan få på IT och automationssystem samt vilka vägar som finns för industriell implementering och kommersiallisering. Ett mycket bra tillfälle för matchmaking mellan processindustri och forskaraktörer.

Projektet IMPSEN syftar till att stödja processindustrin och PiiA genom att öka deras medvetenhet och kunskap om lovande teknologier och forskningsresultat relaterat till robusta sensorer i tuffa miljöer, vilka trenderna är och vilken påverkan dessa kan ha på IT och automationssystem. 

Baserat på identifierade behov hos processindustrin har relevanta teknologier och forskargrupper kartlagts som på sikt kan möta dessa behov.

Efter avslutad Workshop kommer en kartläggande rapport som övergripande beskriver nya och kommande sensorteknologier av intresse för processindustrin och PiiA finnas tillgänglig på denna webplats.

 

Se Agenda

 

Den här workshopen riktar sig till dig som har en strategisk / ledande roll, antingen inom processindustrin, eller inom forskningen.

Vänligen registrera er nedan.

Vid frågor, Kontakta Erik Zetterlund

Tel: 070 7196403

Date/time: 
Thursday, October 15, 2015, 09:00 to 16:30
Location: 
Acreo Swedish ICT
Isafjordsgatan 22, 164 40 Kista, Hiss B, Plan 6
Kista
Sweden
SE