Upptäck Virtual Reality med SICS och byBrick!

Kom och upptäck Virtual Reality med oss!

För tre år sedan visade hobbyteknikern Palmer Luckey upp en silvertejpad prototyp av sitt Virtual Reality-headset för några journalister på en datorspelsmässa. I somras betalade Facebook 2 miljarder dollar för hans företag Oculus VR.

Gartner tror att 2016 blir året då Virtual Reality (VR) slår igenom på allvar. Det är lätt att föreställa sig hur vår upplevelse av exempelvis datorspel och film kommer att ges nya fantastiska dimensioner.

byBrick och SICS Swedish ICT Västerås vill nu bjuda in dig till ett eftermiddagsseminarium för att dela med oss av våra tankar om hur denna teknik kan användas inom industrin. Tillsammans kommer vi att diskutera och fantisera omkring tillämpningar och möjligheter, och du kommer även att få möjlighet att testa flera olika VR-applikationer.

  • Vilka problem kan VR lösa inom industrin?
  • Vad kan vi göra inom VR-teknik redan idag, och vad kommer härnäst?
  • Hur kan VR användas inom försäljning och utbildning?
  • Hur kan VR tillämpas inom industrins produkt- och tjänsteutveckling?
  • Vilka utmaningar finns och hur kan vi ta oss förbi dem?

När? Torsdag den 19:e november, 15.30 – 17.30

Var? byBrick, Badhusgatan 8, Västerås


SICS logo

SICS Västerås är ett dotterbolag till SICS Swedish ICT. Vi jobbar med att stärka innovationsklimatet i Mälardalen genom kundnära och innovativa forskningsprojekt i samarbete med företag i regionen.
 

byBrick logo

byBrick Interface är specialister på industriell marknadsföring och försäljning. Vi utvecklar ny teknik med användaren i fokus för att skapa direkt affärsnytta åt våra kunder.


Anmälan (senast 13 november) 

Date/time: 
Thursday, November 19, 2015, 15:30 to 17:30
Location: 
byBrick
Badhusgatan 8
Västerås
Sweden
SE