MakerDays 2017

Nu har dörrarna öppnats för Makerdays 2017! Varmt välkomna till alla 350 deltagare som kommer att lyssna på intressanta talare och delta på kreativa workshops. Nytt för i år är också att du som pedagog kan ansöka om att medverka i årets makerarena. Vi har också spår för skolledare och för de som kommit lite längre en Masterclass.

MakerDays är en mötesplats, ett rum för lärande och utforskande i gränslandet mellan skapande, digitalisering och kreativitet. Delta i ett lärande genom informella, nätverkande, delade och görande aktiviteter, och låt dig inspireras av föreläsare.

För tredje året i rad arrangerar RISE Interactive tillsammans med partners i projektet Makerskola konferensen MakerDays. Det är en mötesplats för att utbyta kunskap och erfarenheter med andra verksamma inom skola och andra utbildningsmiljöer, eller bara inspireras inom det senaste inom makerkulturen.

Var
Makerdays kommer även i år att ta plats i och kring RISE Interactives och Lindholmen Science Parks lokaler på Lindholmen i Göteborg.

När
16 - 17 oktober, 2017 (endast 16 oktober för skolledningspåret)

Hur
Konferensen består av tre huvudtalare under konferensens första dag för alla konferensdeltagare, därefter workshopar anpassade efter olika pedagogiska områden.

Målgrupp
Riktar sig till alla verksamma inom svensk skola, science centers och annan pedagogisk verksamhet. Ingen förkunskap krävs.

Vidare information och program finner du på makerdays.se
#makerdays

Date/time: 
Monday, October 16, 2017 to Tuesday, October 17, 2017
Add to Calendar
Location: 
Lindholmen Science Park Göteborg
Sweden
SE
Contact: 
Carl Heath